School in de tent

Op vrijdag 24 augustus hebben alle leerlingen van onze basisschool een bezoekje gebracht aan de tent. Hier hebben ze een rondleiding gekregen in de tent en uitleg over wat er zoal in de tent te zien is. Daarna was het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Fijn meewerken aan de wagens. Aan het einde van het bezoek afsluiten met een bekertje ranja en een lekker snoepje.

Prikweekend 2016

Het prikweekend komt weer in zicht.

Dit houd ook in dat we met de laatste loodjes bezig zijn wat betreft het bouwen. Er is nog van alles te doen voordat we kunnen gaan prikken, dus `s avonds ben je nog welkom om een handje te komen helpen!

De tent is dagelijks geopend van 19.00 tot 22.00

Het prikweekend begint op vrijdag 9 september, en de eerste bloemen zullen vroeg avond in de tent komen zodat deze voor geprikt kunnen worden. Ook zin in een gezellig avondje prikken? Kom gezellig helpen!

 

14089155_1133039490088084_3571734205306017244_n

Rabobank club actie

Op 12 april ontvangen leden van Rabobank De Kempen via de post een persoonlijke kaart met een unieke stemcode. Leden kunnen vanaf woensdag 13 april tot en met zaterdag 30 april 2016
stemmen op een vereniging naar keuze!

Ook wij doen er dit jaar weer aan mee mede door uw steun kunnen wij jaarlijks een mooie wagen bouwen!

Vergeet niet te stemmen!

foto`s themapresentatie 2016

Zaterdag 31 oktober vond in cultuurcentrum De Hofnar in Valkenswaard de thema presentatie 2016 plaats. In de grote zaal waren menig corsobouwer, ontwerper en geïnteresseerden aanwezig. In 1,5 uur werd iedereen meegenomen naar de bekendmaking van het thema: Fantastische Visioenen ‘vrij naar Jheronimus Bosch.

Foto`s lianne Wijnen klik hier

Fantastische visioenen – het thema van 2016

Fantastische visioenen – het thema van 2016

Zaterdagmiddag 31 oktober 2015 presenteerde het Corso Valkenswaard, samen met wethouder H.G. Tindemans van Valkenswaard en de Stichting Jheronimus Bosch 500, het thema voor 2016.

In 2016 wordt de vijfhonderdste sterfdag van Jheronimus Bosch herdacht. Dit gebeurt in de vorm van een meerjarenprogramma vol sociaal-culturele, wetenschappelijke en artistieke activiteiten in Den Bosch en ver daarbuiten. Een uniek en ambitieus evenement, waarmee Jheronimus Bosch’ plaats in de absolute top van de Nederlandse meesters definitief wordt (her)bevestigd.

 

thema2016

De bouw op volle toeren!….

We zijn al enkele weken druk bezig en de bouw vordert… er word al flink wit geplakt en dopjes gesorteerd. op het veld staan de dahlia’s te groeien en te bloeien en ook daar word hard aan gewerkt. knippen, schoffelen, onkruid plukken en bloemen plukken voor de levering aan andere corso’s.

Wil je dit alles nu eens van dichtbij meemaken kom dan ook naar het sportpark in Borkel en Schaft aan de Bruggerdijk.

 

Bouw begonnen

De tent staat weer in volle glorie op het sportpark!

Vorige week de laatste werkjes gedaan na het tent zetten wat voorspoedig verliep,ondanks de regen op de zaterdag.Allen die hebben geholpen BEDANKT!

de eerste vormen worden nu gemaakt en liggen in stukken te wachten om in elkaar 
gezet te worden. Zin om te komen helpen? schroom je niet en stap een keer de tentbinnen, zorg wel voor stevige schoenen en oudere kleren die vies mogen worden!

Tot binnenkort?

tent tent2


Dopjes sparen!

Plastic dopjes weggooien? NIET DOEN! Wij willen ze graag hebben! Alle soorten en maten plastic dopjes, zoals de doppen van je flessen frisdrank, de melkpakken, vruchtensapjes maar ook van de pindakaas, chocoladepasta ed. Bewaar ze en we komen ze graag een keer halen, maar je kan ze natuurlijk tegen de tijd dat de tent staat ook komen afgeven in onze tent.

Dropje Dopje

dopjes