Sponsoren bedankt

Sponsoren bedankt!

Gelukkig mogen wij rekenen op een groot aantal sponsoren die ons ondersteunen met het ter beschikking stellen van materiaal of machines of een financiële ondersteuning. Hierdoor kunnen wij elk jaar weer een wagen bouwen. Afgelopen week hebben wij aan de Dorpsstraat het doek weer geplaatst met deze vrienden van de BS Borkel en Schaft.

Bedankt!

De tent is gezet.

Op donderdag 7 juni zijn we gestart met de voorbereidingen voor het zetten van de tent. Het nodige poets en ruimwerk werd gedaan. Daarna was het de beurt aan de sterke mannen en vrouwen om het buizenframe in elkaar te zetten. Gelukkig hebben we enkele sponsoren bereid gevonden voor het uitlenen van hun machines wat het ons gemakkelijker maakte om het enorme bouwwerk de hoogte in te krijgen. Onze dank daarvoor aan de Firma Roothans voor het lenen van de hoogwerker en de familie Evers voor het gebruiken van de manitu.

Bloemenveld

Er is weer hard gewerkt om de knollen in de grond te krijgen voor weer de mooiste dahlia’s.

 

Thema 2018: Zo! Corso

Het bloemencorso bestaat sinds 1953, 65 jaar dus. Vele wagens zijn sindsdien ontworpen met uiteenlopende thema’s. Dit jaar een terugblik op die rijke historie. Als invulling van het thema dient elk buurtschap zijn favoriete prijswinnaar uit de periode 1953 tot en  1993 van een ander buurtschap te kiezen. Elk buurtschap dient de winnaar van toen te vertalen naar een eigen, geheel nieuwe variant. Het mag geen kopie zijn, maar een nieuwe versie van hun idee.

Ons ontwerpteam legt momenteel de laatste hand aan het ontwerp. Binnenkort presenteren wij onze wagen voor 2018.